PST Steigerbouw
 


Toezichthouder Steigergebruik

Bent u veel werkzaam op steigers? Dan is deze training geschikt voor u. Het is een 1-daagse training waar u de basiskennis over steigers meekrijgt. U leert de steigers te beoordelen, de functie van steigerbouwmaterialen en deze te benoemen. U leert hoofdregels, onveilige werksituaties herkennen en de meest voorkomende steigerbouwbegrippen benoemen en verklaren. Na het succesvol afronden van uw examen, bent u voor 5 jaar gecertificeerd als Toezichthouder Steigergebruik.

Monteur Steigerbouw

Wilt u zelf de standaard steigers kunnen en mogen bouwen? Dan is de Monteur Steigerbouw training geschikt voor u. U volgt 3 dagen training + 1 dag examen. Als u voor de her-certificering gaat volgt u 2 dagen training + 1 dag examen. Na het succesvol afronden van uw examen, bent u voor 5 jaar gecertificeerd als Monteur Steigerbouw.

Maatwerk is ook mogelijk vanaf €695,-

€ 295,-1e Monteur Steigerbouw

Bent u als Monteur toe aan de volgende stap in uw carrière? 
Deze training duurt 4 dagen + 1 dag examen. Is uw certificaat verlopen en gaat u voor de her-certificering, dan volgt u 3 dagen training + 1 dag examen. 
Als u het examen succesvol hebt afgerond bent u voor 5 jaar gecertificeerd als 1e Monteur Steigerbouw.

Maatwerk is ook mogelijk vanaf €695,-

vanaf € 965,-Voorman

Wilt u leiding geven aan één of meerdere ploegen Steigerbouwers, en beschikt u over VCA-vol en 1e Monteur Steigerbouw dan kunt u de training Voorman volgen. De training duurt 5 dagen inclusief 3 uur examen op de laatste dag . Na het succesvol afronden van uw examen, bent u voor 5 jaar gecertificeerd als Voorman.

vanaf € 1.130,-Steigerinspecteur

Met deze training leert u alle soorten steigers inspecteren. 
U beschikt over een VCA-vol certificaat en aantoonbare leidinggevende functie binnen de Steigerbouw om deze training te kunnen volgen. U volgt 4 dagen training inclusief 2,5 uur examen op de laatste dag. Gaat u voor de her-certificering, dan volgt u 3 dagen training inclusief 2,5 uur examen. Na het succesvol afronden van uw examen, bent u voor 5 jaar gecertificeerd als Steigerinspecteur.

vanaf € 1.275,-Hulpmonteur Steigerbouw

Als u net in de Steigerbouw begint is de training Hulpmonteur de perfecte aansluiting op uw werkzaamheden. U leert in deze training de basiskennis en leert om veilig te werken. U volgt 4 dagen training + 1 dag examen.
Na het succesvol afronden van uw examen, bent u voor 5 jaar gecertificeerd als Hulpmonteur Steigerbouw.

Maatwerk is ook mogelijk vanaf €695,-

vanaf € 1.025,-BHV basis/BHV herhaling

Als bedrijf is het verplicht dat minimaal één werknemer opgeleid wordt als BHV-er (bedrijfshulpverlener). 
Deze cursus duurt 1 dag met aansluitend het examen. 
Het is ook mogelijk deze te volgen op uw eigen locatie met maximaal 12 personen, de groepsprijs bedraagt € 1.200,-.
 

€ 1.270,-VCA-basis/VCA-vol

U volgt een eendaagse training met aansluitend het examen. Van te voren ontvangt u het VCA boek te leen om deze alvast door te lezen/nemen. 
Na het succesvol afronden van uw examen, is uw certificaat 10 jaar geldig.
Het is ook mogelijk om op eigen locatie de training te volgen. Mocht u hier interesse in hebben, neemt u dan contact op met ons. 

€ 120,-


€ 175,-
Voor meer informatie over de trainingen/cursussen kunt u ons altijd bereiken via steigerbouw@pstgroep.nl of 085-0477909

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en geldig tot 31-12-2023

Genoemde prijzen zijn exclusief kosten certificaat €82,50 en SVWOH €90,- indien van toepassing

 
E-mailen
Bellen
LinkedIn