PST Steigerbouw
 

WELKOM BIJ PST STEIGERBOUW 

 
PST is een bedrijf met enthousiaste en door passie gedreven medewerkers gevestigd in Rijssen. Onze diensten en producten worden zowel ingezet voor de particuliere markt alsook de zakelijke markt.

Voor ieder vraagstuk wat betreft een oplossing voor een werkplek op hoogte ben je bij ons aan het juiste adres. In heel Nederland, maar met Twentse roots.

  • Wilt u metselen, timmeren of leidingwerk aanbrengen in de industrie of bouw hebben we oplossingen zoals metselsteigers, zware steigers of bevoorradingssteigers.
  • Wilt u schilderen, conserveren, renovatie werk of leidingen isoleren hebben we oplossingen zoals aluminium steigers, rolsteigers, renovatiesteigers, hangbruggen of lichte steigers.
  • Of beschikt u reeds over eigen materieel maar heeft u niet de handen, de kennis of een eigen steigerontwerper, zijn wij de partner om u te helpen om tot een maatwerk oplossing te komen.

Het staat u natuurlijk vrij om bij ons de vraag neer te leggen voor bijvoorbeeld; 

Een advies, een inspectie, een coördinator of een engineer voor moeilijke vraagstukken.
Wij beschikken over een ruim assortiment van eigen producten en feitelijke kennis, maar hebben daarnaast een groot netwerk en betrouwbare partners die het pakket volledig maken.

Bent u op zoek naar advies of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan hier contact met ons op.

 

OFFERTE AANVRAGEN


 
E-mailen
Bellen
LinkedIn